Recenze - kosmetika

Elf - laky

3. března 2013 v 11:40 | H-nina
Před nějakou dobou jsem si objednávala opět z ELFU a tentokrát jsem chtěla vyzkoušet jaké mají laky na nehty . V nabídce je třídílná sada . Stála mě 99 Kč takže když si to přeberete tak taková průměrná cena těch levnějších laků v drogerce . Ale na rodzíl od laků např. She-e stačí opravdu jedna tenká vrstva a barva je krásná pastelová.
Vcelku rychle zasychá , štěteček parádní ani tlustý ani tenký . Jediné co mě zamrzelo jeden lak přišel o trochu tmavší než na obrázku měl být světlě růžový a nakonec je oranžový no :D .








Sadu laků můžete zakoupit ZDE.

Avon - Cleanskin

22. ledna 2013 v 20:51 | H-nina
Nevím jak vy ale já strašně ráda utrácím za kosmetiku .Pkaždé dco kamarádka přinese katalog Avonu , tak si aspoň nějakou drobnost objednám a fakt je ,že se tam dají sehnat věci v akcích za dobré peníze jako například jsem sehnala já . Udělám vám o tom krátkou recenzi .

1 . Čistící gel


Ano u tohoto gelu můžu říct ,že je čistící . Po nanesení na vlhké ruce vytvoří hustou a jemnou pěnu ,která se dobře nanáší na pleť. Po nanešení a vyčištění pleti ji zanéchává hladkou . Je to můj každodenní pečovatel o pleť .

2. Čistící peeling


Peeling mě tedy hodně potěšil . Je sice hodně tuhý ani nevím k čemu to přirovnat. Obsahuje velké množství čístících kuliček . Na pleť se parádně nanáší , při prvním kontaktu s pletí se zdá mastnější ale po rozmasírování kuliček přijde chladivý efekt . Myslím si ,že ideální pro všechny typy pletí .

3. Čistící pleťová voda


Tak tedy třetí produkt . Nevím proč ale nějak výrazně jsem si ho nezamilovala jako ty předchozí . Přijde mi to jako normální pleťová voda. Možná to má nějaký ten čistící účinek ale asi minimální . Píše se ,že by měl být taky chladivý efekt ,ale žádný jsem nepocítila .Každopádně ,tady ty tři produkty jsem koupila jako sadu a stály kolem 159 Kč .

Broznér a tvářenka

4. ledna 2013 v 21:09 | H-nina
Hola hééj,
zase vás jdu seznámit s dalším produktem od Elfu .
S paletkou "tvářenka a bronzující pudr ".


-má parádní pigmentaci
- nedrolí se
- vydrží celý den

Opravdu je strašně pigmentovaný, má odstíny ,které vypadají přirozeně . Bronzer i tvářenka mají i malé množství třpytek Paletka má pěkný ,matný obal i z větším zrdcátkem . Na této paletce se mi moc líbí ,že je tvářenka a bronzer jsou pěkně spolu . Takže když cestuji nemusím brát bronzer s tvářenkou zvlášť .




Jako typická elfovská cena je 95 Kč hahaa. Takže moc přijatelná cena ;)

Gelové oční linky

3. ledna 2013 v 16:58 | H-nina
Jak už jsem po Vánocích psala , tak mi ježíšek nadělil hodně kosmetiky od Elfu . Postupně jsem přidávám produkty .
Dnes bych chtěla udělat zase letem světem recenzi na oční gelové linky . Jsou dostání teď už všude . Slyšela jsem na to jak špatné tak dobré názory .

Co mohu říct já...
-neoptiskávají se
- vydrží celý den
-nerozmažou se
-snadné otvírání
-snadno se s tím pracuje ,mně osobně líp než s tekutou linkou

Jen co bylo pro mě záporné ,že u očních linek je i štěteček ,který mi teda moc nesedí .


















Linky stály 95 Kč , zakoupila jsem je na stránkách -->zde
Používáte někdo gelové linky?:)

Sada na obočí elf

2. ledna 2013 v 19:13 | H-nina
Čuus buus,
dnes vám chci představit mého nového pomocníka v každodenním líčením . Paletku na obočí .

Co obsahuje ?
Barevný vosk , barevný pudr a oboustranný štěteček .
Na co to vše ?
Vosk vytvaruje obočí a pudr ho zafixuje a udrží ho krásně klenuté pro skvělý vzhled .
Obou stranný štěteček . Jednou stranu vám napomáhá vytvořit oblouk a druhá strana doplní obočí barvou



















Na internetových stránkách http://www.elfkosmetika.cz/ si můžete zvolit jakýkoliv odstín ,který vám bude sedět . Pod každým produktem jsou napsané komentáře ,nárzory ostatních jak jim to vyhovuje . Konkrétně já jsem si objednala odstín DARK . I když jsem blondýna sedí mi to ,protože svoje obočí mám tmavé . Co k tomu ještě říct? Paletka i štěteček jsou perfektní . Paletka se snadno otvírá . Opravdu ten vosk (barva ) mi na obočí vydrží po celý den . Podobné paletky jsou i od značky CATRICE a dalších značek .
Stála 95 Kč takže za takové peníze parádní .

Řasenky (Maybelline&Rimmel)

9. prosince 2012 v 20:13 | H-nina
Zdravíčko dámy.
Delší dobu jsem nic nepsala ,byla jsem zaneprázdněná bylo toho moc.
Dnes bych chtěla napsat dvě recenze na řasenky co jsem si nedávno pořídila :)
Řasenky jsou pro většinu holek každodenní záležitost.Nevím jak vy ale na řasenkách ai dávám záležet když si je kupuju.I ty za 50kč dokážou udělat řasy jako ty řasenky za 200kč.Dobrý dost kecání přejdu k řasenkám.

RIMMEL VOLUME FLASH SCANDALEYES MASCARA



Po vyzkoušení mnoha a mnoha řasenek mi tady tahle vyhovuje jako druhá nejvíc .
Tím,že jsem si ji zakoupila nejsem vůbec ale vůbec zklamaná. Četla jsem tolik negativních věcí na tuhle řasenku ,ale mě sedí velmi dobře. To už je na určité osobě jak sedne.

+

Dodá objem
prodlouží
nedrolí se
perfektní kartáček
řasy se neslepují
-
žadné jsem nenašla hehe.

Maybelline Volum'Express One By One Mascara







Má gumový kartáček ,takže suprově řasy pročesá .Řasenka ,kterou znáte každá z reklamy. Prve jsem si říkala,že musí stát za houby ,ale po té co jsem si ji koupila a vyzkoušela názor jsem změnila.

+
supr kartáček
prodlužuje
neslepuje řasy
extra černá
nedrolí se
-
nedodává moc objem

Pokud nějakou z řasenek máte ,pište do komentářů jak jste spokojené :)




Korektor Essence Forget it! 3in1

24. listopadu 2012 v 17:24 | Samara Domara

Už víc jak před rokem se mi do rukou poprvé dostal tento korektor od Essence: Forget it! Který na první pohled vypadá spíš jako oční stíny. Pokud funguješ často "za pochodu" a nemáš možnost si několikrát denně upravovat make-up, je tahle vychytávka určena právě pro tebe.

Korektor obsahuje tři barvy s různým využitím: tyrkysová je na akné a zarudlou kůži, růžová slouží ke skrytí kruhů pod očima a hnědá barva se používá jako klasický korektor. Jak tyrkysová, tak růžová část korektoru perfektně kryje a na několik hodin se zvládne postarat o drobné nedokonalosti, v kombinaci s použitím make-upu pak zvládne skrýt i větší aknózní plochu. Nicméně místo hnědé části korektoru doporučuji použít raději nějaký kvalitnější, protože tento nekryje a je příliš tmavý. Navíc dělá fleky a rychle se ztrácí.

V obchodech Rossmann lze tento výrobek sehnat za velmi příznivých 60Kč, nebo méně.


Essence stíny Quattro

23. listopadu 2012 v 16:03 | H-nina
No není to vůbec žádný objev ,ba naopak jsou to klasické stíny "quattro " . Mají 4základní stíny.
Bílá,světle hnědá a 2 tmavší hnědé. Pro moje každodenní líčení jsou perfektní . Nejsou třpytivé,nedělají rýhy a vydrží tak 9-10 hodin :) Za ty peníze , parádní :)



Stály nějakých 75-80 Kč:)

Dermacol make-up cover

20. listopadu 2012 v 11:51 | Dela
Dermacol Filmstudio Barrandov Prague - Make-up cover...
...Je nejlepší krycí make-up s kterým jsem se prozatím setkala.


Pojďme si napsat pár faktů o něm:
• tubička má obsah 30 g
• má nespočet odstínů, takže si opravdu každý vybere podle libosti
• je hypoalergenní
• voděodolný
• SPF 30
• stačí tenká vrstva a zakryje jakoukoliv nedokonalost vaší pleti + pleť sjednocuje a vyrovnává
• pozor! když nanesete více, bude to působit jakoby jste měli na sobě masku
• skvěle se hodí i pro profesionální focení, modeling a na večírku s ním budete jen a jen zářit
• je na světě už dlouho - vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě
• cena se pohybuje kolem 130 Kč
• seženete ho spíše na internetu. V drogeriích ho najdete jen pokud budete mít štěstí a navíc tam nemají ani výběr více odstínů - ale to jsem se jen dočetla.

NYC

17. října 2012 v 20:08 | H-nina
Chtěla jsem udělat i nějakou tu recenzi. Minulý týden jsem zabrousila v drogerkách a co můžu říct, v Rossmannu jsou velké slevy na jak vlasovou kosmetiku, tak na tělovou a pleťovou. Snad u každého výrobku byla vypsána nějaká ta sleva.

Dneska se zaměřím na kosmetiku od NYC . Pěnový make-up a sypký pudr.
Už nějakou dobu jsem si říkala, že bych chtěla vyzkoušet pěnový make-up. Ani jsem nečekala takové výsledky. Pleť je dokonale sjednocená, kryje, vydrží mi dlouho, no prostě pro mě za jedna :). Je to spíš pro typy s mastnou pletí, při nanesení je suchý, neblemtá se to jako normální tekutý, neroztéká se, prostě nic. SUPER :) A hlavně nevypadá jako maska.
Jen jediné, co mě mrzí , že je tak malý (14g). Za tu cenu ale bomba, teď je ve slevě za nějakých 89,90 Kč .
Jsou tři odstíny, já mám ten střední 702 _Natural rose.


Tak další, co tady mám od NYC, je pudr taky z kolekce "Smooth Skin".
Je teda hodně světlý, bílý až nažloutlý, ale jsem s ním spokojená. Je matný, žádné třpytky. A hlavní, co mě překvapilo, že je to velké balení (50g). Je to teda sypký pudr, nanáším ho normálně štětcem a drží skvěle. Myslím si, že je vhodný i pro tmavé typy, protože pleť krásně rozjasní. Pro mě další věc, kterou hodnotím za jedna:) Stál 99 Kč, jestli se nemýlím.

RECENZE: Maybelline Affinitone

1. října 2012 v 20:56 | eL
Nedávno jsem si pořídila nový make-up. Jedná se o Affinitone od značky Maybelline. Na internetu jsem na něj četla spoustu ohlasů - ať už kladných tak i záporných. Vyzkoušela jsem ho a teď tu mám pro vás recenzi.


Co Maybelline slibuje:
Make-up dokonale sjednocuje tón pleti, navíc je obohacený o vitamin E. Díky přídavku vitaminu E Affinitone hydratuje pleť a chrání ji před škodlivými vlivy prostředí. S Affinitonem je snadné zvolit si krycí schopnost make-upu. Nanášení dalších vrstev je bezproblémové a neucpává póry. Make-up dokonale splyne s pletí, výsledný vzhled je dokonale přirozený.

A jaká je skutečnost:
+ opravdu neucpává póry, je na pleti lehký.
+ sjednocuje tón pleťi a dodá ji barvu.
+ odstínově vhodné i pro ředitelky vápenek. Odstín 02 je ideál - člověk nevypadá jak týden stará mrtvola ale ani jako po vohození bahnem.
+/- prodejce nepíše, na jaký tip pleti je vhodný. Mám suchou/smíšenou pleť, takže pro mě je zcela ideální, neboť pleť zbytečně nevysušuje, ba naopak. Ale problém by mohla mít mastnější pleť - je tu pravděpodobnost, že bude dělat mapy. Takže je dobré si uvědomit, jakou pleť vlastníte a dle toho se zařídit.
+/- výdrž má střední. Celý den to nevydrží, ale když si odpoledne hodím trochu korektoru pod oči a na případné nedokonalosti, je to v suchu.
- s tím krytím to také není žádná sláva. Pleť sice sjednotí, ale krytí (ani při vrstvení) červených skvrnek, popřípadě pupínků, není zázračné. Je nutné použít korektor.
- balení je celkově taky na draka. Makeup je dost tekutý a když se pořádně nezašroubuje, hrozí vytečení jeho obsahu do nežádoucích míst (třeba kabelky, že).

Recenze: Avon conditioning eye make-up remover lotion/oční odličovač

20. května 2012 v 11:30 | Nikky Bat
Rozhodla jsem se psát recenze na různou, říkejme tomu obecně - kosmetiku - kterou mám doma. Kdyby měl kdokoliv z vás chuť sepsat svou recenzi, klidně můžete a pošlete ji na email: space-of-style@email.cz ;) Já jí tu určitě zveřejním. Můžete přidat informace o vás, jako je kontakt na váš blog (pokud máte), váš věk ale na přezdívku určitě nezapomeňte! ;) Můžete přidat i foto (například u stínů, můžete přidat i fotku jak vám padnou ;)).

A teď už pojďme recenzovat :D :
Máme tu čest s očním odličovačem značky avon.
Avon o něm píše: Obsahuje hydratační a výživné složky, pečuje o řasy a jemnou pokožku kolem očí. Pravidelným používáním docílíte zdravé a krásné pokožky. Určeno ke každodennímu používání.
Použití: Před použitím důkladně protřepejte. Dva kosmetické navlhčené tampóny přiložte na zavřené oči (na každé oko 1 kosmetický tampón) a rty, nechte 10 sekund působit a pak důkladně stáhněte čistou vodou.
Objem: 150 ml
Ke koupi: ZDE za 86,- (po slevě)

Moje povídání:
Výhody : + pár recenzí už jsem si na tento přípravek četla a myslím, že všechny ho hodnotili spíše záporně, protože ho neumí správně použít :D . Píší třeba "po použití jsem viděla rozmazaně, pálení očí...) Mi osobně tedy funguje.
Nevýhody : - při nějakém obsáhlejším líčení (spoustu stínů, linka, řasenka) trvá odlíčení samozřejmě déle a je taky potřeba více odličovače, protože mi na tamponku rychle vysychá. Jestli je tohle nevýhoda nevím, ale pro mě, časově vytíženého člověka ano :D
- dříve býval v "oválné" tubě, teď je v takové placce a když je ho tam už málo, převažuje se a nejde postavit :D Četla jsem dokonce že vnitřní víčko vypadává, mi se to zatím nestalo.
- prý není pro citlivé oči, což já nemůžu posoudit, protože když ho potom setřu i s tou vodou, je u mě vše ok a to mám dost citlivou pokožku.

Hodnocení 5/10 protože u mě je vše ok, ale četla jsem dost záporných recenzí. Pokud jste měli čest s tímto odličovačem, pište do komentů váš názor, díky ;)

 
 

Reklama